Τραγικός αποπροσανατολισμός: θα χρειαστεί Μαντέλα η Κύπρος. Ανεπιθύμητος σ’ όλους τους εξωτερικούς χώρους εστίασης, καφέ χωρίς Rapid Test. Με SafePass σ΄εστίαση, πολυκαταστήματα, εκκλησίες κ.α!!!

Τραγικός αποπροσανατολισμός: θα χρειαστεί Μαντέλα η Κύπρος για να την βγάλει από το υγειονομικό απαρτχάιντ. Σε κανέναν εξωτερικό χώρο διασκέδασης αναψυχής δεν μπορείς να κάτσεις χωρίς Rapid Test..Σε εργασιακό επίπεδο σου επιβάλουν ως και 3 rapid την εβδομάδα αν είσαι ανεμβολίαστος, σουρωτήρι, βασανιστήρια από τους υγειονομιστές στον πολύπαθο λαό!!

Με αφορμή την επαναλειτουργία από την 1η Ιουνίου χώρων/επιχειρήσεων στο πλαίσιο της στρατηγικής για σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομίας και της κοινωνικής δραστηριότητας, και για να διασφαλιστεί η κατά το δυνατό ασφαλέστερη δραστηριοποίηση των πολιτών, υπενθυμίζεται ότι ισχύει η προσκόμιση SafePass σε εσωτερικούς χώρους.Mάλλον το επέκτειναν και σ΄εξωτερικούς αφού δεν μπορείς να κάτσεις ούτε για καφέ χωρίς Rapid….

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση ελέγχου από εξουσιοδοτημένους λειτουργούς, τα άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω οφείλουν υποχρεωτικά να έχουν και να παρουσιάσουν SafePass, κατά την παρουσία τους στις πιο κάτω επιχειρήσεις/υποστατικά:

–       Εσωτερικούς χώρους εστίασης (εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, σνακ μπαρ, κοκ)

–       Εσωτερικούς χώρους θρησκευτικής λατρείας

–       Κλειστά θέατρα, αμφιθέατρα, κινηματογράφους και αίθουσες παραστατικών τεχνών ή θεαμάτων

–       Εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα λιανικού εμπορίου

–       Κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι, βαφτίσεις και κηδείες, κτλ

–       Γυμναστήρια, σχολές χορού και σχολές άλλων αθλημάτων, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού

–       Οίκους ευγηρίας, κέντρα φιλοξενίας ηλικιωμένων, δομές φιλοξενίας χρόνιων πασχόντων και άλλες κλειστές δομές

–       Ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα

–       Συνέδρια, εμπορικές εκθέσεις

–       Καζίνο.

Η Κύπρος προτρέχει των εξελίξεων.. Και ύστερα αυτή η ανεκδιήγητη δήλωση του προέδρου της για την πυρκαγιά ότι του θύμισε την εισβολή.. καλά αυτός που ήταν τότε και κάνει τόσο άστοχες συγκρίσεις;;; Τραγικός αποπροσανατολισμός ενώ το κυπριακό είναι σε πλήρη εξέλιξη με δυσμενείς όρους για μια ακόμη φορά…

Αλμπέρ Καμύ: « κουράζει να βλέπεις τη βλακεία να θριαμβεύει αμαχητί » ανά τον κόσμο!!!

Image

Στην Αγγλία πάντως τους έχουν λάσκα γιατί οι πρώην αποικίες πρέπει να γίνονται Σοβέτο;;;

Image

dimpenews.com