+18 Βίαιες μάχες σ’Avdeevka όπου οι Ρώσοι έχουν περικυκλώσει 15.000 Ουκρανούς στρατιώτες κι εξτρεμιστές.20.000 ξένοι πολεμούν σ’Ουκρανία με καθεστώς οι 3.000 Βρετανοί! Οι Ουκρανοναζί σκότωσαν πυροβολώντας πισώπλατα 32 στρατιώτες τους που ήθελαν να παραδοθούν! Απανθρακωμένοι Λεγεωνάριοι…!

προέλαση προς Σλαβιάνσκ

Βίαιες μάχες στην Avdeevka. Υπάρχει μια περικύκλωση ενός μεγάλου αριθμού Ουκρανών στρατιωτών που υπολογίζονται σε 15.000 μαχητές. Ανάμεσά τους βρίσκονται μέλη του Δεξιού Τομέα Pravy Sektor, μισθοφόροι, ακραίοι εθνικιστές του Τάγματος Aidar και άλλων συναφών ομάδων. Από την Avdeevka οι αποκλεισμένοι Ουκρανοί σε πανικό παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και εκβιάζουν σφυροκοπώντας αστικό ιστό του Ντόνετσκ. Και σήμερα όπως και χθες βομβαρδίζουν με πυροβολικό την πρωτεύουσα της Λ Δ του Ντόνετσκ. Χθες υπήρξαν τελικά τουλάχιστον 6 νεκροί και 22 τραυματίες σύμφωνα με δήμαρχο της πόλης τον Oleksiy Kulemzin.Το πυροβολικό Ρωσίας και συμμάχων του πλήττει τις θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Avdiivka. Ακριβή χτυπήματα.

Παράλληλα υπάρχουν 3000 Βρετανοί που πολεμούν στην Ουκρανία με την πλευρά του καθεστώτος σύμφωνα με το Διοικητή της Λεγεώνας των Γεωργιανών τον Mamuka Mamuashvili, μεταφέρει το Sky News. Συνολικά, 20.000 ξένοι στρατιώτες .Το ΝΑΤΟ υπό μεταμφίεση καμουφλαρισμένο…

Jordan Gatley Bρετανός επίσημα εγκατέλειψε το στρατό της χώρας του το Μάρτη για να πολεμήσει με το Λεγεώνα των Ξένων κατά Ρώσων στην Ουκρανία. Σκοτώθηκε.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανέφερε σήμερα ότι στη Novomikhailovka, οι Ναζί πυροβόλησαν 32 στρατιώτες της AFU που ήθελαν να παραδοθούν.

Ένας στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Mahitrenko Bogdan Igorevich, ο οποίος παραδόθηκε οικειοθελώς στις υποδιαιρέσεις της ομάδας V.

  • Όταν παραδοθήκαμε, οι επικεφαλείς μας άρχισαν να μας πυροβολούν στην πλάτη.
  • Κανείς δεν ήξερε καν πώς να χρησιμοποιεί δυτικά όπλα …

Λεγεωνάριοι από Τσεχία που έπεσαν σ΄ενέδρα εξώ από Σλαβιάνκ….

dimpenews.com