Η Δύση είναι μια κοινωνία χωρίς παιδιά ενώ στην Ανατολή η Δύση σκοτώνει τα όντως παιδιά τα τελευταία παιδιά της ανθρωπότητας! ΒΙΝΤΕΟ

Το 70% των νεκρών στη Γάζα είναι γυναικόπαιδα! Τα αυθεντικά παιδιά της Γάζας…Η Δύση βγάζει τερατάκια και η Γάζα παιδάκια..

Τα παιδιά στη Γάζα δεν έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση εδώ και 7 μήνες.

Το 70% των θανάτων Παλαιστινίων είναι γυναίκες και παιδιά.

Γενικά το Ισραήλ εμποδίζει επίσης την πρόσβαση σε τρόφιμα, νερό, φάρμακα και βενζίνη σε 2,5 εκατομμύρια κατοίκους της Γάζας στην Παλαιστίνη.

Τα Κανονικά παιδιά τα παιδιά της Γάζας…Η Δύση βγάζει τερατάκια και η Γάζα παιδάκια..

Τα παιδιά της Ανατολής είναι κανονικά παιδιά έχουν την χαμένη αθωότητα…. στη Δύση η εκπαίδευση δεν έχει στόχο πλέον τον εξανθρωπισμό ”να σε κάνει α άνθρωπο” που έλεγαν παλιά αλλά την αποτερατοποίηση…

Επειδή τα παιδιά της γερασμένης Δύσης (υπογεννητικότητα, γήρανση πληθυσμού) λόγω

-της άναρθρης και επιθετικής τεχνολογίας,

-των επικίνδυνων ασύδοτων εγκληματικά ανεξέλεγκτων μυητικών εφαρμογών,

-μιας ασταθούς κοινωνίας χωνευτήρι σε διαρκή περιδίνηση

-όπου αλληλοσυμφύρονται αδιάκοπα ηλικίες φύσεις φύλα χωρίς σταθερές, με απαξίες, με κατάργηση κοινωνικών ρόλων με ισοπέδωση φύλων

-με διάλυση εξαφάνιση οικογενειακού ιστού

έχασαν πρώιμα την αθωότητα τους ο σύγχρονος δυτικός άνθρωπος αναζητεί αυτή την αθωότητα σε άλλα πλάσματα (σκυλιά γάτες κλπ κατοικίδια).

Τα πάσης φύσης κατοικίδια αναπληρώνουν αυτή την απώλεια. Γιατί η ανθρωπότητα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτή την πρωτογενή φύση την αθωότητα .. είναι ο νόστος του απωλεσθέντος Παραδείσου.. Είναι η σταθερή αναφορά ότι γεννιόμαστε άνθρωποι και οφείλουμε να πεθάνουμε άνθρωποι και όχι τέρατα ή ρομπότ ή ανδρείκελα ενός συστήματος που αλλοτριώνει τα πάντα στο πέρασμα του..

Η Δύση είναι μια κοινωνία χωρίς παιδιά ενώ στην Ανατολή η Δύση σκοτώνει τα όντως παιδιά τα τελευταία παιδιά της ανθρωπότητας για να επικρατήσει ο νέος τύπος παιδιού ο ουδετερόπαις ή τα άχαρα παιδιά καρικατούρα ενηλίκων..

H παραδοσιακότητα της Ανατολής είναι το εχέγγυο της ύπαρξης αυθεντικών παιδιών..

dimpenews.com