Οι Πολιορκημένοι Ελληνορθόδοξοι στη Γάζα γιόρτασαν την Κυριακή των Βαίων με φόντο τα ερείπια της μονής του Αγίου Πορφυρίου όπου μαρτύρησαν δεκάδες Ορθόδοξοι από τη Σιωνιστική Κατοχή! ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Οι Πολιορκημένοι Ελληνορθόδοξοι στη Γάζα γιόρτασαν την Κυριακή των Βαίων με φόντο τα ερείπια της μονής του Αγίου Πορφυρίου από το μένος των Ισραηλινών δυνάμεων που σκότωσαν με βμβαρδισμό εντός της Ελληνορθόδοξης μονής 18 Ορθοδόξους ενώ αγνοούμενοι δηλώθηκαν 15 . Ο δεσπότης πρώτης γραμμής αρχιεπίσκοπος Τιβεριάδας Αλέξιος που αρνήθηκε στα κελεύσματα της ελληνικής κυβέρνησης να εγκαταλείψει τη Γάζα και τον Άγιο Πορφύριο καθώς του εγγυήθηκαν ασφαλή διέλευση διαφυγή μετά το λουτρό αίματος χοροστατεί στον εορτασμό με πομπή γύρω από την Εκκλησία και έξω στην αυλή.

Το έγκλημα αυτό είναι απαράγραπτο.

Η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία ανέδειξε 33 Μάρτυρες από τη Σιωνιστική Κατοχή

που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ και απρόκλητα εντός του περιβόλου της Μονής.
33 νεκροί από την ισραηλινή αεροπορική επίθεση κατά του Ελληνορθόδοξου ναού Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα! 18 νεκροί και 15 αγνοούμενοι κάτω από τα ερείπια..8 παιδιά σκοτώθηκαν! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 18 ΝΕΚΡΩΝ! ΜΕ ΕΥΛΟΓΗΤΑΡΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΗΔΕΥΘΗΚΑΝ. 33 ΜΑΡΤΥΡΕΣ. «Θάψτε με μαζί τους.» Μια Παλαιστίνια Ορθόδοξη Χριστιανή θρηνεί τα 3 εγγόνια της.

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 33 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!

Και στη Ραμάλα πρωτεύουσα της μαρτυρικής Δυτικής όχθης στην Παλαιστίνη γιορτάστηκε η είσοδος του Χριστού στα Ιεροσόλυμα! ..

dimpenews.com